İsmailağa'daki 'FETÖ krizi' büyüyor

İsmailağa'daki 'FETÖ krizi' büyüyor

Firari FETÖ'cüler, İsmailağa Cemaati'ndeki tartışmalarla ilgili bir bir video yayımlıyor. İsmailağa Cemaati'nin bugün düzenleyeceği basın toplantısında bu videolara ilişkin açıklama yapması bekleniyor.

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, İsmailağa Cemaati'nde süren kavgayı yazdı.

İsmailağa Cemaati'nin bugün düzenleyeceği basın toplantısına katılacağını belirten Şener, "Umarım basın toplantısında kafamız biraz daha netleşecektir" dedi.

"İsmailağa’daki kavganın bir parçası da Fetullahçı Terör Örgütü’nün etkisi" diyen Nedim Şener, "Cemaat içinden bazı isimler FETÖ’nün cemaati ele geçirmeye çalıştığını ve 'rabıta' üzerinden etki altına alınacak cemaat liderinin Türkiye’de kaos planlayabileceğini düşünüyor. Bunların başında da Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü geliyor" yorumunu yaptı.

İsmailağa için "Kimilerince üyeleri yüz binleri bulan, etki alanı ise 2 milyon kişiyi geçen, İstanbul Suriçi’nde milyarlarca dolarlık malvarlığı ve çok büyük bir ekonomik güce sahip olan, ayrıca siyaset ve bürokraside etkili" diyen Şener, "Fetullahçı Terör Örgütü’nün firari kıta imamlarından Hamdullah Öztürk, ilginç biçimde üst üste videolar yayınlayıp, İsmailağa Cemaati’yle ilişkilerini anlatarak Cübbeli Ahmet’i hedef alan konuşmalar yapıyor" uyarısında bulundu.

Şener, "FETÖ’cü Öztürk, 97 yaşındaki Hasan Kılıç'ın ölümü sonrası cemaatin başına Cübbeli Ahmet’in geçeceği ve bunun ‘derin devlet operasyonu’ olduğu gibi iddialar ortaya atıyor. Cevheri Güven gibi firari FETÖ’cüler, Cübbeli Ahmet’i hedef alan videolar yayınlıyorlar" dedi.


Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum